Előfizetői tartalom

Újabb csúcsra juttathatja Budapestet a repülőtere

A jövő repülőtereivel szemben az elvárások egyre nőnek: ahogy az utazók egyre több időt töltenek légikikötőkben, úgy nő az igény kikapcsolódási és szórakozási lehetőségekre is. Ma már fontos szempont, hogy az utasok a reptéren ne csak áthaladjanak, hanem valamilyen élményt is kapjanak. A megfelelő közlekedési kapcsolatok pedig az egész térség fejlődése szempontjából a legfontosabb tényezők között vannak, a hatékony infrastruktúra hiánya gátat szabhat a terület gazdasági felívelésének. Utánanéztük, hogy csinálják a világ legsikeresebb repterei, valamint Budapest légikikötőjének fejlesztési lehetőségeit is körüljártuk.

A jövő reptere. A nemzetközi közlekedés vonatkozásban nagy szerephez jutó légközlekedés az elmúlt néhány évtizedben rendkívül jelentős növekedést produkált, így a repterek fontos tényezővé váltak a helyi gazdaság teljesítményének alakulásában. Az érkező járatok, és utasok száma komoly befolyással bír a turizmusra, de a gazdaság szempontjából fontos szerepe...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái