mol campus latvényterv
Ingatlan

Exkluzív! Kiderült, ki építheti fel a Mol szupermodern új székházát

Portfolio
A Mol kiválasztotta az új, Kopaszi-gát mellett épülő székházának kivitelezőjét. A társaság a Market Építő Zrt. pályázatát ítélte a legjobbnak, amely több hazai alvállalkozóval közösen kezdi el a Mol Campus építését. A 2022-re elkészülő, számos egyedi megoldást tartalmazó épület 2500 munkavállaló számára biztosít majd modern munkakörnyezetet - szerepel a Mol közleményében.

Lezárult a Mol Campus generálkivitelezőjének kiválasztása, a Mol szeptember 12-én kivitelezői szerződést kötött a Market Építő Zrt.-vel. A kivitelező kiválasztására 2018. őszén írt ki a vállalat egy zártkörű tendert, amelyre négy vállalat – magyar és külföldi szereplők egyaránt – kapott meghívást. A tenderre olyan európai és Európán kívüli nemzetközi cégek kaptak meghívást, amelyek többek között Oroszországban, Törökországban, Hollandiában is jelen vannak. A legjobb ajánlatot négy körben választották ki, az elbírálás során a Mol döntéshozói az árajánlaton kívül olyan szempontokat is figyelembe vettek, mint a vállalatok korábbi referenciái, pályázat során elkészített műszaki alternatívák átgondoltsága, számossága, valamint a magyar alvállalkozók bevonása.

Property Investment Forum 2019
Idén egy kisebb jubileumot ünneplünk, hiszen immáron 15. alkalommal rendezzük meg a hazai ingatlanszakmával karöltve, a piac legfontosabb szakmai eseményét, a Property Investment Forumot.

A pályázaton győztes Market Építő Zrt. nevéhez fűződik például a Telekom és T-Systems közös székháza, a hegyvidék kapujában található Hillside Offices, az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gumiabroncsgyárának kivitelezése, a Párisi Udvar műemlékrekonstrukciója és ötcsillagos szállodává alakítása, valamint a napokban átadott a MOME Campus felépítése és a Mol Campus szomszédságában épülő BudaPart projekt, ahol összesen 15 lakóépület és 12 iroda tervezését és kivitelezését végzik.

Portfolio Ingatlan Irodakereső
BudaPart City

BudaPart City

1117 Budapest, Dombóvári út 26
Kiadó terület: 17220 m2
Bérleti díj: 15.5 – 18.5 EUR
Átadás:
2021

Ajánlatot kérek

A szerződés szeptember 12-i aláírását követően indulhatnak az újabb munkálatok, a kivitelező elkezdi az alaplemez vastagságának megfelelő föld kitermelését, majd ezzel párhuzamosan a torony alatt cölöpépítés, a pódium alatt pedig talajszonda fúrások kezdődnek. Az új székház várhatóan 2022-re épül fel. Az épület terveit a Foster+Partners készítette el, magyar partnerével, a FintaStúdióval közösen.

öngondi
Airbnb founder/CEO Brian Chesky
elektromosauto0922
spurs190920egy
juncker0922
svájciora0922
Népszerű
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
shutterstock_511583062_esztétika és funkció_1500x848