Előfizetői tartalom

Új csodafegyver a munkaerőpiacon: mutatjuk, mi kell a magyar irodistáknak

Portfolio
Az irodák kialakítása korábban leginkább a menedzsment elvárásai mentén zajlott, ezért a többségük egy gyárra hasonlított, ahol szellemi munka folyik. Először a dizájn terén történtek látványos változások az, mára pedig egyértelműen a dolgozók igényei, kényelme, egészsége és persze hatékonysága került a középpontba. Az elmúlt években hazánkban is óriási fejlődésen ment keresztül az irodakultúra, de milyen helyen dolgoznak a legszívesebben és a leghatékonyabban a magyar munkavállalók?

A munkakörnyezet olyannyira meghatározó szemponttá vált az emberek munkahely-választásában, hogy már a 3. helyen áll a fizetés és a megbecsültség után. Sokan fontosabbnak tartják, mint az iroda elhelyezkedését vagy a szakmai kihívásokat - derült ki nemrég a Skanska és a Szeretlekmagyarország.hu közös felméréséből. Az is kiderült, hogy a felmérésben résztvevők 23%-a...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés