Előfizetői tartalom

Társasházi lakást vennél? Ennek mindenképp nézz utána!

Portfolio
Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová beköltöznének, mivel módosítottak a társasházi törvény rendelkezéseit. A jogszabályváltozások célja részben pont ez, a társasházi gazdálkodás átláthatóbbá tétele volt. Vannak azonban más, könnyen észrevehető jelek, amelyek megmutathatják, hogy szabad-e vásárolni, vagy sem – ezeket gyűjtötte össze az OTP Ingatlanpont.

Sokat változik jövő év januárjától a hatályos társasházi törvény. A módosítások célja egyrészt, hogy még könnyebben lehessen a társasház gazdálkodását ellenőrizni, másrészt szigorúbb jogszabályi keretek közé terelnék, ki láthatja el a közös képviselő tisztségét. Létrejön ezért egy nyilvántartás, ahol a bejelentett közös képviselők bizonyos személyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés