Előfizetői tartalom

Itt a nagy újlakás-körkép: mennyibe kerül egy négyzetméter a belvárosban és mennyibe a külső kerületekben?

Portfolio
Általános trend, hogy a csendesebb nyári hónapok után ősszel felélénkül a lakáspiac, ilyenkor az új lakások iránt is erősödik a kereslet. Az alábbiakban azt néztük meg, milyen árakra számíthatunk idén ősszel az új lakások esetében az egyes budapesti kerületekben. Nézd meg a számokat, hogy felkészülten indulj el az október 11-13. között, a Hungexpon tartandó Lakás 2019 Kiállításra!

A kerületek közötti sorrend nem változott érdemben az utóbbi negyedévekben az új lakások árát tekintve. Ha valamivel régebbre tekintünk vissza, akkor viszont a belvárosi kerületek előretörése látható. Míg öt-hat éve az V. kerület az I., II. és XII. kerülettel versenyzett a legdrágább kerület címéért, mostanra jelentősen lehagyta versenytársait, 20-30 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés