Előfizetői tartalom

Elindult a pesti városrehabilitáció utolsó irodaházának építése

Portfolio
Elindult a Corvin Sétány utolsó irodakomplexumának fejlesztése. A Corvin Irodák közvetlen közelében, két ütemben megvalósuló Corvin7 közel 30 000 négyzetméter bérelhető irodaterületet biztosít. A Futureal-csoport új irodaháza egyedi homlokzatával és kialakításával átformálja a Szigony utca arculatát - szerepel a Futureal közleményében.

Az utolsó irodaépület építése is elkezdődött a Corvin-negyedben, a fejlesztés alatt álló irodaház a Szigony utca, Tömő utca, Apáthy István utca valamint Balassa utca találkozásainál ölt formát. A kilenc szintes épületegyüttes első üteme 15 800 négyzetméter, a második 13 800 négyzetméter irodaterülettel rendelkezik majd. Az ’A’ kategóriás Corvin7 a BREEAM fenntarthatósági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés