Előfizetői tartalom

Kiderült, milyen üzletek nyílnak az Agorában

Portfolio
A HB Reavis bejelentette az Agora Budapest első kiskereskedelmi bérlőit, akik jövő tavasztól tovább színesítik az Árpád híd pesti hídfőjénél felépülő irodakomplexum alsó szintjét. A szolgáltatói összetétel kialakítása során kerületi lakosok és irodai dolgozók véleményét is kikérték. Az Agorában többek között egy olasz kávéházlánc, a Caffé Vergnano 1882 is helyet kap, ez lesz az első közép-kelet-európai kávézójuk Olaszország határain kívül.

Az Agora Budapest szolgáltatói összetételét egy kutatás alapján alakították ki, amit korábban a HB Reavis a GfK Hungáriával közösen végzett azért, hogy felmérje az emberek valós igényeit. A kutatás keretében 500 az Agora környékén élő és dolgozó, és további 500 különböző fővárosi irodákban dolgozó ember véleményét vizsgálták azzal kapcsolatban, hogy milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés