Előfizetői tartalom

Holnap reggel 9-kor indul a Big Office Day

Portfolio
Egyre több olyan modern irodafejlesztési megoldás érhető el a hazai piacon, amelyek nemcsak a termelékenységet, hanem a munkavállalók közérzetét is javítják. Mi az, ami nem hiányozhat a jövő szuperhatékony irodáiból? Milyen technológiák segíthetik a munkaszervezést? Hogyan működik a gyakorlatban a wellbeing? Pontosan erről lesz szó a november 20-ai Big Office Day-en, ahol nagyvállalatok topmenedzserei is elmondják, hogy hogyan tehető minél jobbá egy munkahely.

Legyen szó néhány főt számláló kisvállalatról, vagy multinacionális cégről, egyre nagyobb figyelem irányul a kreatív munka helyszínéül szolgáló iroda tudatos kialakítására. Ez nem véletlen, hiszen számos környezetpszichológiai tanulmány mutat rá a munkakörnyezet és a hatékonyság közötti összefüggésekre. Nemcsak az ergonomikus székek, asztalok biztosítása válik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés