Előfizetői tartalom

Mit csináljak télen Siófokon? - Ezért nem merészkednek vidékre a legnagyobb hotelfejlesztők

Meddig tart ki és mennyire megalapozott a mostani hotel beruházási hullám? Mi kell ahhoz, hogy csökkenjen a fejlesztők és üzemeltetők kockázata? Hogyan lesz elegendő és jól képzett munkaerő? – kérdeztük az egyik meghatározó hazai hoteles cég első emberét, Flesch Tamást, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökét, a Continental Hotel Group alapítóját.

Ön folyamatosan járja a világot, a hoteleket, mi volt a legutóbbi ötlet, amit érdekesnek vagy itthon is megvalósíthatónak tart? Egy szép kis doboz annak, aki korán reggel hagyja el a szállodát és ezért nem tud ott reggelizni. Az ételt adhatták volna műanyag zacskóban is, de ez a diszkrét papírdoboz sokkal kedvesebb, nekem azt üzeni, hogy figyelnek a részletekre. Ázsiában történt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés