Előfizetői tartalom

A Groupama Aréna titkairól beszélt az üzemeltető

Portfolio
Kevesen tudják, hogy a sportesemények mellett számos kulturális és üzleti rendezvénynek is helyet ad a főváros egyik legismertebb stadionja, a Groupama Aréna. A 2014-ben megnyitott létesítmény öt év alatt – a focimeccseket nem számítva - 1000 rendezvénynek adott otthont, aminek kapcsán az Arénát üzemeltető Lagardère Sports Hungary Kft. ügyvezetőivel, Igaz Andrással és Siklósi Csabával beszélgettünk.

Kívülről az emberek többnyire egy stadiont látnak, amiben legjobb esetben is hetente 1, maximum 2 focimeccset játszanak. Ez sok kisebb-nagyobb stadionra igaz, de nem a Groupama Arénára. Miben más ez a létesítmény? Már a stadion tervezésénél és építésénél elsődleges szempont volt a multifunkciós jelleg, az, hogy minél többfajta igényt tudjon kielégíteni a létesítmény....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés