Előfizetői tartalom

Kiderült, hol igényelték a legtöbben a falusi CSOK-ot

Portfolio
A falusi családi otthonteremtési kedvezmény 2019. július 1-jei bevezetésétől számított első négy hónapban csaknem 2700 támogatási szerződést kötöttek a családok – derült ki Tállai András pénzügyminiszter-helyettes parlamenti írásbeli válaszából. A dokumentum szerint, egyáltalán nem a Balatonnál veszik igénybe a legtöbben a falusi CSOK támogatást, hanem Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - írja a Magyar Nemzet.

Az Orszá­ggyűlés honlapján elérhető dokumentum szerint 1016 kistelepülés között oszlottak meg a támogatások, (az összesen 2486, az elmúlt években fogyó lélekszámú települések közül) 2019. július elseje óta. Tállai András pénzügyminiszter-helyettes válaszában arra is kitért, hogy valamennyi megyében voltak már szerződéskötések, a legtöbb támogatási ügylet pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés