Előfizetői tartalom

Magyar startup forradalmasíthatja a nagyvárosok közlekedését

Portfolio
Egy nagyváros okos közlekedése kapcsán a közlekedési eszközökbe épített kütyük mellett legalább olyan fontos az emberek gondolkodásának alakuása - mondták el a magyar fejlesztésű Commsignia vezetői a Forbesnak adott interjúban. A szakértők többek között a jövő városainak közlekedéséről, az új típusú közlekedési szokásokról és az önvezető járművek legújabb lehetőségeiról beszéltek.

A magyar Commsignia úgynevezett V2X kommunikációs platformot (szoftver és hardvert) fejleszt, melyek megoldásai által a különböző közlekedési eszközök bármilyen más eszközzel képesek kommunikálni. A startup tavaly 11 millió dolláros befektetést kapott, amelyek az autógyárak mellett világszerte különböző okosváros-projektekben is részt vesz. A cég korábban a Portfolio...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés