Előfizetői tartalom

Kalifornia legdrágább házát vette meg Jeff Bezos (videó)

Portfolio
Tavaly decemberben írtunk arról, hogy 150 millió dollárért elkelt Kalifornia legdrágább háza. Ezúttal azonban egy másik ingatlanért ennél is magasabb összeget fizettek, a vevő pedig nem más, mint a világ leggazdagabb embere, Jeff Bezos - számolt be róla a Wall Street Journal. Az ingatlant most egy videón mi is bemutatjuk.

Megvásárolta Kalifornia legdrágább házát Jeff Bezos, az Amazon alapítója. Az úgynevezett "Warner Estate" házat 1923-ban a Warner Brothers társalapítója, Harry Warner építtette. Az ingatlan most 165 millió dollárért cserélt gazdát (mai árfolyamon 51,5 milliárd forint), amivel ez lett Kalifornia legdrágább háza, megelőzve a decemberi, Rupert Murdoch fia által megvásárolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés