Előfizetői tartalom

Metróval közlekedők figyelem! - Ezeknél a megállóknál nem áll meg a 3-as metró

Portfolio
Az M3-as metró déli szakaszának rekonstrukciójával párhuzamosan 2020 tavaszán elkezdődik a belvárosi szakaszon is az állomások felújítása: március 9-től (két hét múlva hétfőtől) lezárják a Ferenciek tere és az Arany János utca metróállomást. A hétvégén továbbra is a Lehel tér és Újpest-központ között közlekednek a szerelvények - szerepel a BKK közleményében.

A Ferenciek tere és az Arany János utca állomáson nem áll meg az M3-as metró március 9-től, mert a két állomás felújításával elkezdődik a vonal belvárosi szakaszának rekonstrukciója. A Nagyvárad tér és Lehel tér közötti középső szakasz teljes lezárására csak a déli szakasz átadása után, várhatóan ősszel kerül sor, addig azonban már lezárva marad a Ferenciek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés