Előfizetői tartalom

Ingatlanalapok jelenthetik a menedéket a hozamesés elől?

Portfolio
Az utóbbi napokban a tőzsdéket a koronavírus miatti eladási hullám jellemezte, melynek következtében a világ részvényindexei jelentősen visszaestek. A FED rendkívüli kamatvágásokkal (két hét alatt kétszer nyúlt ehhez az eszközhöz), és eszközvásárlással valamint egyéb eszközökkel csökkenteni próbálta a vírus miatt kibontakozó válsághelyzet hatásait - szerepel a Diófa Alapkezelő közleményében.

Tőzsdepánik a koronavírus miatt A járványhelyzet olyan negatív reálgazdasági következményekkel jár, amely súlyosan érinti a tőzsde keresleti és a kínálati oldalát egyaránt, így kérdéses, hogy bármilyen monetáris politikai eszköz tud-e segíteni a kialakult helyzeten. A félelem így átgyűrűzött a tőkepiacokra is: óriási lett a volatilitás, ezt jól szemléltetik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés