Előfizetői tartalom

Keresztbe tesz a koronavírus a tavaszra tervezett építőipari munkáknak

Portfolio
A koronavírus-járvány hatásai már most érezhetőek az építőiparban, de az igazi fekete leves még csak ezután jöhet. A felújítási dömping itt van a nyakunkon, április-május az energetikai beruházások aranyhónapjainak számítanak. Egyre nehezebb azonban megmondani, hogy a hazai szakemberek egyáltalán mikor tudnak végezni egy-egy beígért munkával. Óriási ugyanis a munkaerőhiány, és a felújításban leginkább érintett termékek ára is folyamatosan nő.

Bár a koronavírus-világjárvány miatt március 11-e óta Magyarországon veszélyhelyzet, és ezzel együtt rendkívüli jogrend van életben, az élet nem állt meg. Bizonyos munkakörök esetén a home office szóba sem jöhet, ilyen az építőipar is.  Sokan a tavaszra időzített felújítási terveikről sem szeretnének véglegesen lemondani. Csakhogy az építőiparban jelentős gondot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés