Előfizetői tartalom

Így mentené meg az építőipari kisvállalkozásokat az ÉVOSZ

Portfolio
Egyre többen vannak az építőipari mikro- és kisvállalkozások között olyanok, akik megrendelések híján kénytelenek felfüggeszteni a munkát. Ez főként Budapesten és az agglomerációban jellemző, ahol sok vállalkozás napi és heti ingáztatással hozza a munkásait - írja a Népszava. Ennek kapcsán fontos javaslatokat fogalmazott meg az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ).

Az állami, az önkormányzati és a magánmegrendelőknél egyaránt lelassult a teljesítésigazolások kiadása, a kisebb építőipari cégeknek így jelentősen romlott a likviditási helyzete és az elvégzendő munkák előfinanszírozási képessége – világított rá a problémára Koji László, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségnek (ÉVOSZ) elnöke. Koji LászlóÉVOSZ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés