Előfizetői tartalom

A Lánchíd után felújítják a Petőfi hidat és a Boráros teret is

Portfolio
A Lánchíd után a Petőfi híd lehet a következő dunai átkelő a fővárosban, amelynek rekonstrukciójára sor kerülhet - írja a BKK Közleményében. Szeretnék, hogy minél szélesebb körű egyeztetés előzze meg a híd és környezete felújításhoz kapcsolódó tervek kialakítását, ezért ennek folyamatába a lakosságot is bevonva 2020. április 22-én társadalmi egyeztetés indul a Petőfi híd és a Boráros tér átalakításáról. A közlekedési fókuszú kérdésekre adott válaszokat a BKK felhasználja a felújítás előtt készülő tanulmányterv végleges kidolgozásakor.

A Budapesti Közlekedési Központ a bkk.hu/fejleszteseink/tarsadalmi-egyeztetes-petofi-hid-tersege/ oldalon kéri és várja a lakosság véleményét 2020. április 22. és május 12. között a Petőfi híd, a Boráros tér és környezete felújításával kapcsolatban. Az érintettek fejlesztési ötleteit, illetve a jelenlegi állapottal kapcsolatos észrevételeit taglaló kérdésekre beérkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés