Előfizetői tartalom

Vissza az irodába! De vajon mit gondolnak erről a magyar munkavállalók?

Portfolio
Miután a fővárosban is megszűntek a kijárási korlátozások, megnyílt a lehetősége annak, hogy az elmúlt hónapokban jellemzően home office-ban dolgozó irodai alkalmazottak visszatérjenek a korábbi munkahelyeikre. Sok cég tervezi is ezekben a napokban, hetekben az irodák részleges vagy teljes újranyitását, más-más tempóban, más-más szempontok alapján. Nagyszabású felmérésbe kezdtünk annak érdekében, hogy kiderüljön, mit gondolnak minderről a magyar munkavállalók. Töltsd ki kérdőívünket!

A legtöbb megkérdezett vezető folyamatosan monitorozza a munkavállalói igényeket, és igyekszik figyelembe venni azokat, ahogy természetesen a biztonsági előírásokat is. De egyáltalán van értelme visszamenni azokban a munkakörökben, amelyekben gyakorlatilag zökkenőmentesen sikerült átállni a home office-ra? A kérdés még korántsem dőlt el, egyelőre még csak kutatjuk, mi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés