Előfizetői tartalom

Szállodaként üzemel a felújított Turai Kastély

Portfolio
Külső és belső felújítást követően megnyitott az 1883-ban épült BOTANIQ Turai Kastély. A kastély műemléki rekonstrukciója után új funkciókkal bővült és összesen 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő ősfás parkkal, 470 négyzetméteres terasszal, külső és belső medencével rendelkező wellness részleggel üzemel - szerepel a a BDPST Group közleményében.

A 30 hónapos felújítási munkák után szállodaként és rendezvényhelyszínként működik a BOTANIQ Turai Kastély, az épületben 19 vendégszoba, egy 470 négyzetméteres terasz és wellness részleg is kialakításra került.  „A megvalósult beruházás mintegy 30-35 fő, jellemzően környékbeli számára biztosít majd állandó munkahelyet, rendezvények esetében pedig további...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés