Előfizetői tartalom

Nehéz a parkolás a belvárosban? - Ez lehet a megoldás

Portfolio
Az iskolakezdés és a szeptember a Parkl adatai szerint mindig legalább 30 százalékkal nagyobb autós forgalmat generál a nyári időszakhoz képest, ami parkolási nehézséget eredményez a belvárosban.  Ezt most a körúti kerékpársáv kialakítása még inkább fokozza. Hogy mi lehet a megoldás, arról Somogyi Zsolt, a Parkl Digital Technologies Kft. alapító-ügyvezetője nyilatkozott.

"Ahogy bármely nagyvárost, úgy Budapestet is a parkolás megoldása folyamatos kihívás elé állítja. A Parklt amiatt indítottuk el, mert megláttuk azt, hogy a sokszor lehetetlennek tűnő utcai parkolóhely keresésre karnyújtásnyira van a megoldás. Leginkább a belvárosra jellemző, hogy több olyan parkolóhely is szabadon áll a célpontunkhoz közel – például társasházak, irodaházak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés