A legfőbb célunk, hogy Magyarországon legyen befektetői bérház-piac
Ingatlan

A legfőbb célunk, hogy Magyarországon legyen befektetői bérház-piac

Portfolio
A rozsdaövezeti kormányzati lakásprogram volt a Lakás Konferencia fő témája, a szakértők a különböző finanszírozási, szociális, kormányzati, önkormányzati, fejlesztői, építőipari, jogi aspektusokat foglalták össze és mondták el, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a lakásprogramban valóban megfizethető árú és bérleti díjú lakások épülhessenek.

A hazai újlakás-piac egyik legfontosabb témája most kétségtelenül a rozsdaövezeti kormányzati lakásprogram, amiről a Lakás 2020 Konferencián a különböző finanszírozási, szociális, kormányzati, önkormányzati, fejlesztői, építőipari, jogi aspektusokból beszéltek a szakértők.

A rozsdaövezeti kedvezményes lakásáfa hatásaival kiemelten foglalkozunk a november 19-i Property Investment Forum 2020 konferencián. Részletekért kattints!

"Ez egy nagyon fontos program, de komplexen kell nézni, különben egy-egy rész elveszik és az egész sikere rámegy." - mondta el Fábián Gergely, ügyvezető igazgató, Magyar Nemzeti Bank.

"A nagy kérdés, hogy a kormány kíván-e másokat is, mint a leggazdagabbakat lakáshoz juttatni. Remélem kíván, hisz ez lenne a helyes." - mondta el Misetics Bálint, szociálpolitikus, a főpolgármester lakás- és szociálpolitikai főtanácsadója, Főpolgármesteri Iroda.

"A bérlakásprogram kereskedelmi banki finanszírozására nincsen példa. Nagyon nehéz lesz ezt banki oldalról megugrani, amikor nem látjuk a jogi szabályokat, nincsenek piaci benchmarkjaink." - emelte ki Nagy Gergely, Budapesti Régió - ügyvezető igazgató-helyettes, OTP Csoport.

"A legfőbb célunk, hogy Magyarországon legyen befektetői bérház-piac." - hangsúlyozta Dr. Takács Ernő, portfolióért felelős vezérigazgató-helyettes, WING Zrt., (Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK), elnök).

"A rozsdaövezeti területek nagyságban, közlekedési infrastruktúrában és lehetőségben évtizedekre előre ki tudnák szolgálni a lakásépítési igényeket." - tette hozzá Vitézy Dávid, vezérigazgató, Budapest Fejlesztési Központ.

Az esemény összefoglalója:

A lakás 2020 Konferencia további előadásai és panelbeszélgetése az alábbi cikkekben lévő videókra kattintva tekinthető meg:

Címlapkép forrása: Stiller Ákos

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
usa new york empire state