FONTOS Megszólalt az Uber – Kiderült, mikor indulnak Budapesten
Amíg van hitel és forrás, addig megy a piac: így alakul át a járvány közepén a hazai ingatlanfinanszírozás
Ingatlan

Amíg van hitel és forrás, addig megy a piac: így alakul át a járvány közepén a hazai ingatlanfinanszírozás

Portfolio
Mostanra már látszik, hogy az elmúlt időszaknak nem volt annyira negatív hatása az alapokra, az előző két hónapban már ismét kezdett beáramlani a pénz, mindeközben a bankok nyitottá váltak a meglévő hitelek átformálására, kinyújtására, akár egy NHP konstrukcióval nagyobb biztonságot adva. A Property Market RELOADED konferencián a finanszírozási és hitelezési kérdésekről is beszélgettek a szakértők: Erdei Bálint, a RedWood Real Estate Holding vezérigazgatója, Nádasdy Bence, a BudaPart vagyonkezelésért felelős ügyvezető igazgatója, Pázmány Balázs FRICS, az Erste Alapkezelő Zrt. igazgatóság elnöke és Balázs Bence MRICS, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefeketetési üzletág vezetője.

Nézd vissza a teljes beszélgetésről készült videót!

A folyamatban lévő hitelekhez a bankok kicsit másképp állnak, nyitottak a meglévő hitelek átformálására, akár egy NHP konstrukcióval nagyobb biztonságot adva. Amíg van hitel és forrás, addig ez a piac megy. A szakértők arról is beszámoltak, hogy van banki aktivitás és finanszírozás a piacon, mind lakó, mind kereskedelmi területre. Az is látszik, hogy az elmúlt időszaknak nem volt akkora negatív hatása az alapokra, az előző két hónapban már ismét kezdett beáramolni a pénz, így lehet előre menni és vásárolni. Most főként az ipari-logisztikai területre és core irodákra érdemes fókuszálni.

A konferencia összefoglaló videója

A konferencián készült képek

Címlapkép: Stiller Ákos

RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
GettyImages-1939806792