Előfizetői tartalom

Magyar kézbe kerülhet a budapesti reptér - Például a Molhoz

Portfolio
Magyar kézbe kerülhet a Budapest Airport, ha a reptér tulajdonosai is rábólintanak, ugyanis egy magyarokból álló konzorcium - amelynek többek között a hazai olajvállalat, a Mol is tagja - ajánlatot tett a cégre a Bloomberg értesülései szerint. A hírügynökség szerint a külföldi tulajdonosoknál nem volt eddig tervben a budapesti légikikötő eladása.

A Bloomberg az előzetes tárgyalásokhoz közel álló forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy egy magyarokból álló konzorcium ajánlatot tett a budapesti reptérre. A Budapest Airport három jelenlegi tulajdonosa, a szingapúri állami befektetési alap, a GIC, egy kanadai nyugdíjalap, és az AviAlliance, egy reptereket működtető, szintén kanadai cég. A Bloomberg szerint a tulajdonosoknál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés