Előfizetői tartalom

Komoly átalakítást tervez a Magyar Telekom a székházban

Portfolio
A legújabb budapesti székházban 15 éves bérleti szerződéssel működik a Magyar Telekom központja, a koronavírus miatt viszont a dolgozók nagy része nyilvánvalóan nem jár be az épületbe. Emiatt a cég az irodaház egy részének albérletbe adását fontolgatja, ami azonban a Wing számára nem tűnik úgy, hogy bármilyen pénzügyi nehézséget jelentene, mivel hosszú távú fix szerződéssel rendelkeznek - írja a Reuters.

A Telekom itthon mintegy 7000 munkavállalót foglalkoztat, amelyből általában 5500 ember tartózkodik a székházban. A járványhelyzet miatt azonban most alig 150-200 ember dolgozik az 58 ezer négyzetméteres irodából, amibe csak tavaly költözött be a Telekom. Ez egyébként az épületben működő helyi szolgáltatókat (kávézó, étterem) valóban extrém módon negatívan érinti....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés