Előfizetői tartalom

Megvan, melyik lett a legsikeresebb ingatlantípus - Hatalmasat kaszálhattak, akik jól helyezkedtek ezen a piacon

Portfolio
Az ipari és logisztikai szektor lett 2019 legkeresettebb regionális ingatlantípusa az irodák és lakások után, a szektoron belül azonban nagy kihívást jelent a megfelelő fejlesztési telek megtalálása. Átlagosan a régióban négyzetméterenként 10 és 80 euró között mozognak a telekárak, de a keresett területeken, főleg a nagyvárosok vagy forgalmas közlekedési csomópontok környezetében ez akár a 150 eurót is elérheti - derül ki a Colliers International, CMS és Randstad közös piaci jelentéséből.

Az ipari ingatlanok piacán az egyik legnagyobb kihívás a megfelelő helyszínen lévő telkekhez és ingatlanokhoz való hozzáférhetőség, amely megfelel mind a fejlesztők, mind a végfelhasználók igényeinek. A terület kiválasztásakor fontos a közművek elérhetősége, a közlekedési infrastruktúrához való hozzáférhetőség, a szakképzett munkaerő rendelkezésre állása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés