Előfizetői tartalom

Paradicsom-birodalomból átlépve az ingatlanos világba: "Felfoghatatlan anomáliákat láttam a kivitelezéseken"

Portfolio
Márkus Zsolt nevét a legtöbben a Veresegyházon, üvegházakban, egész évben termelt paradicsomok miatt ismerik, de a paradicsom-birodalom építésével párhuzamos más iparágakban is megvetette a lábát. Cégei, melyeket hamarosan egy 7 milliárd forintos árbevételű holdingtársaság fog össze, többek között háztartási- és vegyipari termékeket – például kézfertőtlenítőt – is gyártanak, az idén pedig két beruházással az ingatlanpiacra is belépett. Vállalkozási helyzetéről és terveiről, az ingatlanpiacon tapasztalt anomáliákról, valamint a koronavírus-válság hatásairól beszélt nekünk.

A legtöbben a Veresi Paradicsom alapítójaként ismernek, de a paradicsomtermesztésen kívül számos más iparágban is jelen vagy. Honnan jött a többi vállalkozásod ötlete és ezek pontosan mivel foglalkoznak? A paradicsomtermesztésbe részben azért vágtam bele, mert amikor 2014-ben otthagytam a multik világát, majd egy évig nem dolgozhattam a korábbi iparágamban a versenytilalmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés