Előfizetői tartalom

Ezekben a kerületekben folytatódhat a távhő térhódítása Budapesten - Jelentős fejlesztéseket végzett a Főtáv

Portfolio
Jelentősen korszerűsödött a Főtáv műszaki infrastruktúrája az összesen 1,46 milliárd forintos projektje megvalósulásával, amely a primer energia megtakarításon és üvegházhatásúgáz-kibocsátás csökkenésen túl az ellátásbiztonság javítását is eredményezi - ismertette a Főtáv Zrt. stratégiai igazgatója kedden a projektet záró online rendezvényen.

Hódosy Béla elmondta: a projekt összesen 1,46 milliárd forint értékben, 50 százalékos mértékű, 729,83 millió forint összegű európai uniós támogatással valósult meg a Környezeti és energiahatékonysági operatív programban (Kehop). A több elemből álló projekt megvalósulásával összességében jelentősen korszerűsödött a FŐTÁV műszaki infrastruktúrája, ami hatékonyabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés