Előfizetői tartalom

Kiderült, ki finanszírozza a BudaPart legújabb irodaházát

Portfolio
Egy éve nyitotta meg kapuit, a BudaPart GATE irodaház, idén nyáron pedig átadják a beruházás második irodaházát, a BudaPart CITY-t. A beruházást a Magyar Fejlesztési Bank és a Takarékbank Zrt. egyenlő arányban finanszírozza. A két épületben eddig 20 hazai és multinacionális cég írt alá bérleti szerződést. A BudaPart alapkoncepciója, hogy az egyik legfontosabb üzleti negyeddé váljon a budapesti irodapiacon, a közvetlen közelében lévő irodaházakkal együtt független alpiacot alkotva, létrejöjjön a „Buda Business District”.

A Property Market fejlesztésében létrejövő BudaPart CITY szerkezetépítési munkáit 2020 őszén fejezte be a kivitelező Market Építő Zrt., az épület 2021 nyarán kerül átadásra. A beruházást a Magyar Fejlesztési Bank és a Takarékbank Zrt. egyenlő arányban finanszírozza. A 20 ezer négyzetméteres új épület hat emeleten kínál iroda- és üzlethelyiségeket, a bérlők között...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái