Előfizetői tartalom

Ennyit alkudhatsz a leendő lakásod árából - Hol, milyen engedményre számíthatunk?

Portfolio
Javította a vevők alkupozícióját az egy éve tartó koronavírus járvány - mutatta ki az Otthon Centrum felmérése, amely a cég tavaly április óta megkötött tranzakcióit összegezte. Ehhez hasonló megállapításra jutott a Duna House is, amely épület típusa és országon belüli elhelyezkedése alapján vizsgálta meg, hogy mennyit lehet alkudni.

Egyértelmű trend kezd kirajzolódni az ingatlanpiacon a vírus megjelenése óta. Az eltelt 11 hónap tapasztalatai azt mutatják, hogy minden használt lakástípus esetében kismértékben nőtt az alku mértéke, ismertette az Otthon Centrum adatsorát Soóki-Tóth Gábor. Az elemzési vezető elmondta, a korábbiakhoz hasonlóan még mindig a panelek esetében lehet a legkevesebbet alkudni. De...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés