Előfizetői tartalom

Paks II. beszállítója lehet egy biharkeresztesi cég

Portfolio
Tavaly márciusban írtunk arról, hogy megvannak a pontos tervek a Paks II. beruházáshoz szükséges 156 hektáros terület beépítésére, így most Süli János, a paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter olyan cégeket keres fel, melyek a paksi bővítés beszállítói lehetnek majd. Ennek kapcsán legutóbb a Bayer Construct cégcsoport tagjaként működő biharkeresztesi Viastein Kft. térkőgyártó üzemében tett látogatást - írja a Haon.hu.

Volumenét tekintve Paks II. az évszázad beruházása Magyarországon, amiből az is következik, hogy az egész hazai építőiparra nagy hatást fog gyakorolni. "Noha alapvetően az orosz fél versenyeztet és minden vállalkozót ő választ ki, de szívesen ajánlunk neki lehetséges beszállítókat, akiket aztán maga is felkereshet, így akár ez a biharkeresztesi cég is a paksi bővítés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés