Előfizetői tartalom

Az ingatlanpiac láthatatlan oldala, amire csak akkor figyelünk oda, ha problémák vannak vele

Portfolio
Irodaházakkal rendszerint azok fejlesztése, értékesítése vagy bérbeadása kapcsán foglalkozik a szakma, kevesebb szó esik azonban az épületek zavartalan működését biztosító tevékenyégről, az épületüzemeltetésről. Az alábbiakban két szakértő segítségével azt a kérdést járjuk körül, hogy mi a facility management (FM) hozzáadott értéke az irodaházaknál, hogyan változott ez az utóbbi években és melyek egy jó üzemeltető legfőbb ismérvei.

Az ingatlanüzemeltetés azok közé a szolgáltatások közé tartozik, amelyre azt szokták mondani, hogy akkor jó, ha a megrendelő észre sem veszi. Természetesnek vesszük, hogy folyik a víz a csapból, működik a klíma vagy a fűtés és általánosságban az elektromos berendezések. Az épületüzemeltetés nélkül azonban az épületeket használó emberek és az azokban működő cégek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés