építőipar digitalizáció
Ingatlan

Eljött az idő, legyél idén te "Az Év Építőipari Személyisége" díj győztese!

Portfolio
Tavaly épphogy egy kis levegőhöz tudott jutni az építőipar, de 2021-től már ismét teljes kapacitással vágtak bele a szakemberek a munkába: a legkisebb felújításoktól kezdve egészen az évtizedeket meghatározó gigaprojektekig. Pont egy ilyen dömpingben indult el két évvel ezelőtt a Portfolio első Építőipari konferenciája, amelynek egyik meghatározó pontja volt a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított, "Az Év Építőipari Személyisége" díj nyertesének megválasztása és kihirdetése. A célunk most sem változott, egy leterhelt időszak közepén szeretnénk egy pillanatra megállni, és elismerni a szakma egy kiemelkedő személyiségét.

Az építőipar azon kevés területek egyike volt, amely különösebb megrázkódtatás nélkül vette a tavalyi év akadályait. A külföldről hazatérő minőségi szakmunka, a felgyorsult digitalizáció, és a kissé visszavett munkatempó pedig talán még újabb lendületet is adott mostanra az iparnak. Ezekre a szerencsés együttállásokra idei évtől még inkább szükség lesz, hiszen az állami otthonteremtést célzó támogatások, az 5 százalékos lakásáfa, a budapesti városfejlesztési projektek, az agglomerációs vasútfejlesztés és a nagyobb piaci, illetve állami beruházások extrém munka-, kapacitás- és anyagigényt generálnak. 

De sok még a nyitott kérdés, amikre az Építőipar 2021 konferencián is keressük a válaszokat. Ezek egyike biztosan az lesz, hogy ki kapja 2021-ben "Az Év Építőipari Személyisége" díjat.

Találkozz Scheer Sándorral, a Market Építő Zrt. vezérigazgatójával a június 10-ei Építőipar 2021 konferenciánkon.

Díjazzuk a legjobbakat!

Két évvel ezelőtt, a Portfolio első építőiparral foglalkozó konferenciáján hirdettük ki a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított, "Az Év Építőipari Személyisége" díj nyertesét. Rendületlenül folytatva a kiválóságok elismerését, idén is keressük azokat a szakembereket, akik büszkék az eddigi építőiparban végzett munkájukra, vagy a vezetőjük, munkatársuk eredményeit szeretnék a díj által bemutatni és elismerni. 

ev_epetioipari_tehetsege_hosszu
Jelentkezés és részletek itt!

Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója a vele készített interjúban elmondta, hogy miért volt fontos számukra, hogy a díj mögé álljanak:

Az építőipar most van egy olyan nagyon kedvező helyzetben, amikor sok feladata van, most kell helytállnia, és most derül ki igazán, hogy ki az, aki ezt igazán jól csinálja. Most kell díjazni azokat, akik többet tesznek le az asztalra, mint egy átlagos szereplő. Mindenkinek kell tudnia választania hőst, hősöket, egy követendő példát, hogy az iparág megtartson, illetve bevonzzon embereket.

2019-ben a zsűri egyhangú döntése alapján, "Az Év Építőipari Személyisége" díjat Kreinbacher József, a Metál Hungária Holding Zrt. alapítója kapta, míg 2020-ban ezt az elismerést Balás Ákos, a Magyar Építő Zrt. projektvezető-helyettese vehette át. 

A szakmai zsűri döntése alapján a shortlistre kerülő 4 jelölt közül a nyertes részére a díjat a június 10-ei Építőipar 2021 konferencia ünnepélyes állófogadásán adjuk át. Jelentkezni, illetve jelölni a díjra ezen a linken lehet. 

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

who egészségügyi világszervezet
taser x2 sokkoló
pfizer vakcina koronavírus járvány oltás
boris johnson brexit

Kiszámoló Itt a Lidl Plus

Külföldön már tavaly bevezetésre került a Lidl Plus, a Lidl kedvezményeket és kuponokat kínáló szolgáltatása....

Alapblog Tőzsde, a mentorunk

Archívumunkból (2019): A tőzsde sokak szemében egy kiszámíthatatlan terület. Aki viszont közelebb merészkedik hozzá...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Lakossági kockázatkezelési szakértő

Lakossági kockázatkezelési szakértő
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial & Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
2021-06-09
Hitelezés 2021
Váci úti irodafolyosó