Előfizetői tartalom

Pörgős volt a július: ezekbe az ingatlanokba költöztek a cégek a múlt hónapban

Portfolio
Esménydús volt a július a bérleti tranzakciók tekintetében, az irodapiacon három bérleti megállapodást hoztak nyilvánosságra, ebből kettő a Wing, egy pedig a Futureal épületéhez kötődik. Az ipari ingatlanok között egy szerződéskötésről számolhattunk be, a CTP 28 ezer négyzetméterre állapodott meg az Euronics műszaki áruházlánccal az egyik ipari parkjában. A retail szegmensben négy új megegyezésről is tudni, ezek közül három új üzlethelyiség bérlőjét az Etele Plazában jelentették be, valamint új bérlővel bővült az óbudai Csillag Center is. Összeszedtük, hogy milyen bérleti tranzakciók zajlottak le 2021 júliusában.

Elköltözik az RTL Magyarország Új irodaházba költözik 2024-ben az RTL Magyarország. A Városligettel szemben található épületkomplexumba költözik a médiacég központja és hírstúdiói, miután a WING és az RTL Services Kft., a Magyar RTL Televízió Zrt. szolgáltató cége hosszú távú bérleti szerződést kötött az újjászülető Liget Center és a Liget Auditórium irodaházak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés