Előfizetői tartalom

Elon Musk IT cége segítheti mostantól a magyar lakásvásárlókat

MTI
A Tesla és SpaceX alapító Elon Musk IT cége, az OpenAI hozta létre a ma legfejlettebbnek tartott mesterséges intelligenciát, a GPT3-at, melyhez csak fokozatosan, korlátozott számban ad hozzáférést a világ fejlesztő cégeinek. Ehhez a technológiához kapott most Magyarországon hozzáférést a Realmonitor Kft., amely az ingatlanvásárlás során segít megtalálni a legjobb ajánlatot a kiszemelt ingatlanra.

A mesterséges intelligencia az élet egyre több területén ver gyökeret, mára a legtöbb szolgáltatás alapvető elemévé vált. Ez a motorja a technológiai óriások személyre szabott szolgáltatásainak, a Google kereséseknek, a Netflix esti filmajánlóinak, mesterséges intelligencia segíti az autók hatékony üzemanyag fogyasztását, de ma már a kutatókat is ez segíti az új gyógyszerek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés