Előfizetői tartalom

Ingatlanpiac: új világrend vagy lassú visszarendeződés?

Portfolio
Másfél év telt el egy új világrend megalakulása óta, ami borzasztó mély nyomokat hagyott mind a nemzetközi, mind a hazai ingatlanpiacon. Tavaly ilyenkor még nem biztos, hogy fel lehetett mérni a valós károkat, változásokat, átalakulásokat, de a piacunk szereplőinek pozitív hozzáállása és hite nem hagyta a földre zuhanni a szektort, még akkor sem, ha bizonyos területeken már érezhető és látványos negatív jelek kezdtek előtűnni, akár finanszírozói, akár bérlői oldalról. Hol tartunk most és mit hoz a jövő? A Property Investment Forum 2021 konferencia első szekciójában erről beszélnek majd a szakértők.

Mennyire lehet stabilan tekinteni a jövőre az ingatlanpiacon a covid árnyékában? Hogyan alkalmazkodjunk a változásokhoz? Mi adja a piacon a valódi értéket az előttünk álló évtizedben? Többek között ezekről a kérdésekről beszél majd a Property Investment Forum 2021 konferencia "Nyitóbeszéd – Csak a változás biztos, de a piacunk stabil!" című előadásában Noah Steinberg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés