Előfizetői tartalom

Új felsővezetővel erősít a Forestay Group

Portfolio
2021 szeptemberétől Sellyey Tamást nevezték ki a Forestay Group stratégiai és üzletfejlesztési igazgatójává, aki kiemelt szerephez jut a cégcsoport jelentős expanziós terveinek megvalósításában. Mandátuma teljeskörűen kiterjed a szervezet- és üzletfejlesztési folyamatokra, a mérnöki és fit-out szolgáltatások megbízási állományának növelésére, valamint a csoport alapkezelőjében menedzselt saját fejlesztések promotálására.

A Forestay Group ingatlanbefektetéseket, fejlesztéseket és építőipari projekteket valósít meg közép-európai fókusszal. A cégcsoport tagvállalatai teljeskörűen lefedik az ingatlanfejlesztés, ingatlan alapkezelés, a projekt- és kivitelezésmenedzsment, valamint ingatlankezelés területeit. A cégcsoport fennállása alatt több mint 150 projektet hajtott végre, 60 fős szakmai csapata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés