Előfizetői tartalom

Megvan ki tervezi Budapest legújabb közparkját

Portfolio
Megkötöttük a szerződést a pályázaton nyertes s73 Tájépítész Stúdióval a Csepeli közpark részletes tervezésére - írja közösségi oldalán Vitézy Dávid. A Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatója emlékeztetett: a Csepel-Szigetcsúcson 36 hektáron, három városmajornyi park létesül, ami az elmúlt 50 év legnagyobb új közpark fejlesztése lesz a fővárosban.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, idén januárban jelentette Fürjes Balázs, hogy megkezdődött a főváros új közparkjának, a Csepeli közpark építésének előkészítése - mostanra úgy tűnik a tervezővel is sikerült megállapodni. A BFK júniusban még a nagyérdeműt is megkérte, hogy mondják el véleményüket, hogyan használnák az új közparkot. Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés