Előfizetői tartalom

Ez most a legnagyobb veszély az ingatlanpiac számára

Portfolio
Az egyértelműen gazdasági kilátások ellenére a szakértők továbbra is biztonságos hosszútávú befektetésnek látják az ingatlanpiacot. A következő évek gyengébbek lehetnek, mint azt korábban megszoktuk, de a régi ingatlanok korszerűsítése új lehetőséget jelenthet a piaci szereplők számára. Az Expo Real rendezvényéről számolt be a PropertyEU.

Az Expo Real ingatlanpiaci rendezvény résztvevői szerint egyértelmű, hogy baljós tendenciák jelentek meg a piacon, de még nem kiáltanának válságot. A szakértők úgy látták, hogy mindenki kivár, kerüli a kockázatot ez pedig a recesszióra jellemző. Ha válság előtt állnánk mindenki gyors és nagyszabású változtatásokon gondolkodna, ez most egyáltalán nem jellemző. A meghívottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés