Előfizetői tartalom

A Duna csoda és gond is egyben - Ki váltja valóra a víziót?

Portfolio
Külső szemlélőként nem jut eszünkbe, ám számos világváros, népszerű turisztikai célpont, történelmi, sőt kultikus város van körülöttünk, amely megrekedt fejlődésében, de legalábbis nem találja útját modern, 21. századi várossá válása felé. Meglepő módon ebbe a körbe tartozik Lisszabon, Róma, Berlin, Moszkva és Athén is - bár a vélemények erről megoszlanak, az urbanisztikai szakértő mindenesetre így véli. De vajon hol tart ebben Budapest? Kreatív ötleteink, városfejlesztési vízióink, 30 éves stratégiai tervünk van, már csak a megvalósítás útját kell megtaláltunk.

A londoni székhelyű Urban Land Institute (ULI) Europe első ízben rendezett konferenciát Budapesten. Az ULI ingatlanfejlesztési tanácsadásban a világ legátfogóbb méretű független nonprofit szervezete, amely nagyléptékű és hosszú távú ingatlanhasznosítási, urbanisztikai koncepciók kialakításában folytat világszínvonalú szakmai tanácsadást. A szervezet most Budapest számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés