Előfizetői tartalom

Egy város mind felett - Válság előtti hangulat

Portfolio
A hazai ingatlanpiaci statisztikákat böngészve többnyire lehangoló képpel találkozunk, a statisztikákon túl érzékelhető, kézzel fogható fejlődéstől, a gombamód sűrűsödő építkezésektől pedig már igazán elszoktunk. Üdítő színfoltokkal azonban szerencsére elszórtan még mindig találkozunk. Ezek egyikét vettük most górcső alá, hátha olvasóink között is vannak olyanok, akik Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő csücskébe vágynak.

A stagnáló, negatív tendenciákat, jobbára elkeserítő képet mutató hazai lakáspiaci helyzet alól (egyes budapesti részpiacok mellett) úgy tűnik, hogy csak a nyugati országrész, illetve egy-egy, nagyobb beruházásnak örvendő város vonhatja ki magát. Gondolunk itt pl. természetesen Kecskemétre, Sopronra vagy Győrre. A Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő csücskének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés