Előfizetői tartalom

Egyenesben Eger legnagyobb fejlesztése - Letették az Agria Park alapkövét

Portfolio
Észak-Kelet Magyarország egyik legjelentősebb, több mint 20 000 m2-en megvalósuló új szolgáltató-, szórakoztató- és irodai funkciókat is ellátó kereskedelmi fejlesztése, az Agria Park a tervezett ütemben halad. A mai napon lezajlott az ünnepélyes alapkőletétel, amely során Habis László, Eger polgármestere, Veres Tibor elnök és Noah M. Steinberg elnök-vezérigazgató, a beruházó Wallis Ingatlan Csoport képviselői, helyezték el a szimbolikus alapot.

A több mint tízmilliárd forint összköltségű projekt anyagi hátterét a tulajdonos és fejlesztő Wallis Ingatlan saját tőkéből és az Eurohypo bankkal szerződve banki finanszírozás útján biztosítja.A hajdani gyárépület helyén három szinten összesen 21.800 nm bérbeadható terület létesül, amely 18.000 nm üzlethelységnek, 1.600 nm irodának és 1.400 nm raktárnak ad otthont....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés