Előfizetői tartalom

Családi házat vennél vidéken? - Minden részlet egy helyen a falusi CSOK-ról és babaváró hitelről

Portfolio
Nagyon sok változást hozott a július 1-je a magyar családok és családalapítás előtt állók számára, nem biztos azonban, hogy mindenki tisztában van a CSOK, a babaváró hitel és a falusi CSOK minden apróbb részletével. Pedig sok múlhat rajta, egy vidéki családi ház esetében már pár százezer forint is több négyzetméterrel növelheti az alapterületet. Érdemes tehát minden lehetőséget megragadni és minden információt összegyűjteni, mielőtt ingatlan vásárlásba kezdünk.

Hatalmas változásokat hoz a július 1-je a magyar családok és családalapítás előtt állók számára elérhető állami támogatásokat illetően. A CSOK, a babaváró hitel és a falusi CSOK rengeteg fontos részletet tartalmaz, nehéz azonban eligazodni a meglévő szabályok és az újdonságok útvesztőiben. Emiatt indítja el a Takarék Csoport és a Portfolio a közös roadshow-ját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés