Előfizetői tartalom

5 év alatt ötszörözne a TriGranit - Fókuszban Oroszország

Portfolio
A következő években a TriGranit fókuszába elsősorban Oroszország lesz, melynek érdekében létrehozzák a TriGranit Oroszországot. Utóbbi társaságot külön is tőzsdére kívánják vinni 3-4 éven belül. A cégcsoport, melynek jelenlegi értéke mintegy 2 milliárd euró 5 év múlva az orosz leánnyal együtt várhatóan már 10 milliárd euró felett fog járni - hangzott el a TriGranit által a mai napon tartott sajtótájékoztatón.

Célkeresztben Oroszország A társaság orosz piaci célkitűzése, hogy a Holding alatt működő TriGranit Oroszország piaci értéke 5 éven belül 5 milliárd euró legyen, mellyel együtt a teljes Holding értéke meglátásuk szerint 2012-re meghaladhatja majd a 10 milliárd eurót is. A fentiekhez azonban további befektetőket is be kívánnak vonni, valamint várhatóan hamarosan bejelentik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés