Ingatlan

A hatalmas projekt első lépcsője: először egy új irodaházat fejlesztenek

Portfolio
Új irodafejlesztésbe kezd a WING Zrt. a Siemens Gizella úti telephelyén, amelyet tavaly év végén vásárolt meg. A vállalat tervei szerint a 3 hektáros ingatlanon több lépcsőben valósít meg felújítási munkákat és fejlesztési projekteket a következő években, az első beruházás az ingatlankomplexum középső, legmagasabb épületének felújításával kezdődik meg. A közel 8500 négyzetméteres Gizella LOFT irodaház várhatóan 2019 év lesz beköltözhető a bérlők számára - szerepel a WING közleményében.
A tavaly év végén megvásárolta meg a WING a Siemens Gizella úti telephelyét, ahol a cég most a fejlesztési munkákat is elkezdi, a beruházás az ingatlankomplexum legmagasabb épületének felújításával indul. A létrejövő Gizella LOFT irodaház közel 8500 négyzetméteren várja leendő bérlőit. A teljes telephely közel 40 000 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkezik, amelyen összesen nyolc épület található, ezek jellemzően irodaterületek, kiegészítve ipari és oktató funkciókkal, amelyek egy részét a Siemens hosszú távon visszabérli.A LOFT épület közvetlenül a Hungária körútról és a Gizella útról is megközelíthető, olyan közlekedési csomópontban helyezkedik el, ahol komoly forgalom összpontosul például a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion megállója köré, ami intermodális (többféle közlekedési módot kiszolgáló) funkciójának köszönhetően nagyságrendileg napi 60-70 ezer átszálló utas csomópontja. Emellett a Zuglói vasútállomás, a megújuló Városliget is ezen a környéken helyezkedik el, illetve ahogy arról már korábban írtunk, közvetlenül a metró Puskás Ferenc Stadion megállója feletti telekre tervezett iroda és üzletközpont létrehozásáról is pozitívan döntött a XIV. Kerületi Önkormányzat. Ez mintegy bruttó 38-39 ezer négyzetméteren nyújthat majd irodahelyiségeket, az átszálló utasokat és a sportközpontok látogatóit kiszolgáló kiskereskedelmi és szolgáltató egységeket, továbbá pár száz parkolót.

A hatalmas projekt első lépcsője: először egy új irodaházat fejlesztenek
További információért kattints a képre!
"Hiszünk abban, hogy a Hungária gyűrűn, különösen annak nagy csomópontjaiban új budapesti irodafolyosó van kialakulóban, így a telek lokációja jelentős ingatlanfejlesztési és hasznosítási potenciált hordoz magában. Szintén a körúton adtuk át tavaly a Telekom Székházat és mellette elindítottuk a Liberty irodaházunkat, illetve az északi részen nemrég fejeztük be a teljesen bérbe adott Skylight CITY irodaházat a hajdani Material Center felújításaként" - emelte ki Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.


Noah Steinberg FRICS

elnök-vezérigazgató, elnök

WING, RICS

Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója. A WING az egyik legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozás, a piacvezető irodafejlesztő. Noah Steinberg amerikai állampolgár, aki 1990 óta dolgozik Magyarországon.... Tovább »

A Gizella LOFT szolgáltatásai között található e-töltő, kerékpártároló valamint az irodaház belső parkkal, pihenőkkel és street workout résszel áll majd rendelkezésre. A területen található meglévő épületekből a Siemens 17 000 négyzetméternyi irodát, ipari épületet és oktatóközpontot bérel vissza hosszútávú bérleti szerződés keretében. "A Siemens fontos stratégiai partnerünk. Azon túl, hogy az adásvételt követően is a Gizella úti telephely legjelentősebb bérlője, a WING fejleszti a Siemens leányvállalatának, az evosoftnak az új Duna-parti székházát is" - emelte ki Noah Steinberg.
Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Baleset a reptérre vezető gyorsforgalmi úton