Előfizetői tartalom

A jövő generációt már nem lehet pénzzel meggyőzni

Portfolio
A jövő generációját már nem lehet megfogni csak a magas fizetésekkel, számukra az is nagyon-nagyon fontos, hogy a munkahelyükön jól is érezzék magukat, vagyis egyre fontosabb HR stratégiai szemponttá válik a megfelelő irodaház megtalálása, illetve annak munkavállaló-csalogató berendezése. Annak jártunk utána, hogy hogyan készülnek el a jövő irodái mind szerkezetüket, mind pedig berendezésüket tekintve.

Harc a munkavállalókért. A jövőben komoly harc bontakozhat ki a szakképzett és megfelelő tudással bíró irodai dolgozókért. A munkavállalók céghez csábításában azonban némi átalakulás várható, az új generáció számára ugyanis az anyagaikon túl, a munkakörnyezet is fontos tényezőt képvisel, amikor dönt egy-egy állásajánlat elfogadásáról. A fizetés egy ponton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés