Előfizetői tartalom

A kínaiak már Amszterdamot ostromolják

Portfolio
Az ázsiai tőke globális szinten egyre több országban és iparágban válik jelentős szereplővé. A keleti országok újabb hódításai közé tartozik a nyugati világ ingatlanpiaca, amely az általános gazdasági hangulat javulásának köszönhetően vonzó alternatívává vált, megtörve ezzel a fix kamatozású eszközök egyeduralmát. Megnéztük, hogy hol, melyik ázsiai országok és mibe fektetnek be a legszívesebben.

Az ázsiai - kezdetben koreai és malajziai, majd egyre inkább kínai - befektetések mértéke az Egyesült Királyságba elképesztő mértékben - az előző évhez képest több mint 80%-kal - növekedett 2013-ban, köszönhetően annak, hogy a befektetők biztos menedékként tekintenek a szigetországra a látszólag megállíthatatlan ingatlanár-emelkedés miatt. A West End és a City irodapiaca...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés