Előfizetői tartalom

"Aki ma ingatlanosként panaszkodik, az váltson szakmát"

Egy közel 300 ezer négyzetméteres ingatlanportfólió kezelése, ingatlanértékesítés, irodaházak átépítése, értékbecslés és tanácsadás köthető többek között az ESTON International nevéhez, ezáltal az ingatlanpiac jelentős részét lefedik, és sok oldalról látják a piaci viszonyokat, lehetőségeket. Arról, hogy egy esetleges ciklusváltás mit okozna a befektetéseknél és fejlesztéseknél, valamint a jelenlegi kockázatokról az ESTON vezérigazgatóját, Salamon Adorjánt kérdeztük.

Mi történt ebben az évben az ESTON-nal? A piaci környezet nagyon kedvező volt, minden területen folyamatosan bővülünk, egyre több megbízásunk van. A property management idén is nagyot nőtt, 100 ezer négyzetméterrel kezdtük az évet, jelenleg 300 ezer felett járunk, és még nincs vége az évnek. Amire büszke vagyok, hogy sikerült két frissen átadott "A" kategóriás irodaházat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés