Előfizetői tartalom

Ebbe az irodaházba költözik az Index

Portfolio
Lezárult az üzlet, melynek során az Index.hu 1124 négyzetméternyi irodaterület bérlésére kötött szerződést a Buda Square irodaházban. Az új iroda felkutatása és bérbeadása a Property Solution Group közreműködésével történt - olvasható Fekete Richárd, a cég ügyvezető igazgatójának egyik közösségi oldalon közzétett bejegyzésében.

A III. kerületi Buda Square irodaházban kötött szerződést 1124 négyzetméternyi terület kibérlésére az Index.hu. A Lajos utcában található közel 18 ezer négyzetméteres épület legnagyobb része bérbe van adva. A mostani üzlet a Property Solution Group közreműködésével zajlott le. Részletekért kattints ide!BudaPart City1117 Budapest, Dombóvári út 26 Kiadó terület:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés