Előfizetői tartalom

Egy szolnoknyi ember dolgozhatna ebben a budapesti utcában

Portfolio
A rendszerváltás után nem kellett sokat várni az első modern irodaház budapesti megjelenésére. A 90-es évek elején az Astoriánál felépült East-West Business Center volt a főváros első nyugati típusú 'A' kategóriás irodaháza. Az ezt követő években fokozatosan indultak el a különböző fejlesztések, aminek hatására lassan kezdtek kialakulni a különböző budapesti alpiacok. A jó közlekedés és a kedvező fejlesztési költségek együttes hatásaként az irodák legnagyobb számban a Váci úton és környékén kezdtek terjedni, aminek következtében létrejött a Budapest legtöbb munkahelyét magában foglaló Váci úti irodafolyosó ma ismert arca.

Az irodahaz.info oldalán Budapesten és környékén elérhető 289 iroda közül jelenleg 46 található a XIII. kerületben amelyből 25 a Váci úti irodafolyosó része. Alapterület szempontjából azonban a Váci úti irodafolyosó mintegy 750 ezer négyzetméternyi irodájával a budapesti állomány közel negyedét teszi ki. Az elmúlt hónapokban több fejlesztő is bejelentette, hogy új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés